Onweersbui

Ditte

Donkere wolken
vullen de lucht
de aarde wacht
de natuur zucht

Een druppel valt
nog een aantal volgen
en dan wordt de aarde
onder water bedolven

Een gerommel klinkt
en komt dichterbij
ik sidder en bid
Heere wees bij mij

Een stil moment
een bliksemschicht
ontzag vervult mij
door 't felle licht

Heere hoe veel macht
heeft u als u dit bestuurt
wilt u zorgen
dat dit niet langer duurt?

Nog een tijdje gaat het door
en de lucht trekt open
Heere dank U
U laat mij steeds weer hopen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ditte (Actief sinds: 19-10-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onweersbui’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.