Wolk en zon

Roel van Ekeris

Warmte nabij
Wolken-averij
Zonnestralen komen spaarzaam voor
Reptielendecor

De wind is matig
Regen nalatig
Een zucht van coniferenlucht
Een regenspat die door de wolken vlucht

Wolk en zon
Waar de dag mee begon
Rododendrons spaarzaam bloeien
Het gras nog niet echt wil groeien

Genieten als het even kon
Even wandelen door bos en duinen
Veters strikken waarmee het begon
Heerlijk samen struinen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wolk en zon’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.