INLOGGEN
«»

Spaarzaam genieten

Buiten is het slechts spaarzaam genieten
De zon schijnt al wel, maar glad is het nog
steeds Jij wilt absoluut geen nieten!

Een man, donker gekleed, loopt met uiterst
voorzichtige tred Hij zoekt vást muntjes op
straat, als je goed bekijkt en oplet

Een dik ingepakt kind kijkt benieuwd vanuit
de wandelwagen Moeder loopt maar stug door,
laat haar kind vol vragen.....

Kleuren doorbreken het stille wit, door auto-
merken getoond
Ondanks gerede bezwaren is de wereld
weer éven bijna normaal bewoond

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Spaarzaam genieten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.