Wat sneeuw zoal aanricht

Dakoyria

De auto's zie ik tergend langzaam door de witte
massa gaan
Een DHL-man stapt van zijn fiets en worstelt zich
door de koude, gevallen laag Uitermate traag

Binnen kijk ik dit alles eens aan, zie mensen kleumend
zwoegen gaan
Volledig verzoen ik me met mijn tijdelijk lot: wel wat
eenzaam nu maar de deur goed op slot.

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat sneeuw zoal aanricht’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.