Het weer

Dick Voogd

Het weer

Ongelooflijk, er valt: regen.
Het is voorspeld
en het komt uit!
Zomerweer even op
een zijspoor.
Wees niet ongerust,
de zomerdagen
komen in het weekend
weer terug.
Zelfs code oranje,
wordt er opgegeven.
Wegen kunnen verraderlijk glad zijn.
Storm en veel wind.
Het wordt: echt uitkijken.
Hoe veranderlijk kan het weer zijn.
Blijf op de hoogte
en neem geen
enkel risico.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het weer’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.