INLOGGEN
«»

De Tuinhybiscus

In het grijs-groene buitengebeuren vallen zij
extra op:
Twee grote tuinhybiscussen, met lila frisse
bloemen
Aan hun bloei komt maar geen stop ondanks
tegenzittend weer.....

Zo blij ben ik wel, tenminste alsnog wat positiefs
dan een zo dorre, bruingele bodem en al kalende
bomen
Je verwachtte dit fraais helemaal niet meer!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De Tuinhybiscus’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.