Van het mooie weer genieten

Dakoyria

Al druk fietsend zie ik een bloot mannenbeen
Dat vangt vast al wat straaltjes warmte waar
mee de zon royaal bescheen

Veel mensen wagen een tochtje, wel wat
warmer nog gekleed
Een pet en een gewatteerde jas zijn nog aan de
orde, waarmee men zomaar wat rondreed.

Wandelaars zijn er tevens, zij het in de minderheid
Men geniet steeds van de buitenlucht, in de altijd
nog te spenderen vrije tijd.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van het mooie weer genieten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.