Code geel

Dakoyria

Dreigende wolken trekken zich samen; sneeuw verwacht
en onweer tegelijk
Code geel is afgegeven, de sfeer aan nacht vrijwel gelijk.

Báng ben ik best voor voorspelde gladdigheid, zelfs als
de zon wel even nog schijnt
Ik houd me maar bij dagelijkse zaken Lékker nu binnen,
rotweer kan me niet raken!

Dakoyria, 2018.;

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Code geel’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.