INLOGGEN
«»

Natte sneeuw

Natte sneeuw valt er in een woeste rondendans
Straten worden nat, maar liggen blijven doet
die niet, vrijwel bijkans
Fraai om te zien blijft het wél Alsof een donzen
dekbed eens flink wordt uitgeschud waarna de
vlokken, vochtig geworden, je tot rust en stilte
manen Je beleeft een fascinerend schouwspel,
ten volle benut!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Natte sneeuw’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.