Hevige sneeuwval

Dakoyria

Misschien wel moet de hond dringend een plas?
Het dier dat zich met zijn baas worstelt door vers
gevallen sneeuw in heel langzame pas.

Een stelletje loopt met een kinderwagen, mét luifel
dat dan wel Zou hun baby sneeuwval al kunnen
verdragen?

Auto's rijden er uiterst langzaam, het is wel
denkelijk beduidend glad
Later, even droog geworden, rest mij het vegen
van mijn niet te herkennen tuinpad.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hevige sneeuwval’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.