Géén Kerstweer!

Dakoyria

Vandaag nog precies een maand voor de Kerst
De dagen verlopen in vliegende vaart en voor
je het weet vier je, opperbest!

Misschien beleven we wel feestdagen vol van
stralende zonnenschijn
Tot dusver is dit toch geen wínter, laten we
daarover eerlijk zijn!

Zelf vind ik het uitermate prettig zoals het nu gaat
Koning Winter die vooralsnog geen sporen achter
laat
Hoe het dan moet met de romantiek van een
witte Kerst?

Díe beleven we alleen in onze fantasie,
volgende keer béter, naar je heel vlot beseft.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Géén Kerstweer!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.