Tegen koude wapenen

Dakoyria

Haarbanden zie ik om vrouwenoren, tevens een
lange wapperende das
Kou die op de scootmobiel zo duidelijk voelbaar
was!

Het is nog maar zó kort geleden dat we fijn met
sandaaltjes liepen
Nu doen zich opnieuw onze voeten gelden en om
warme laarsjes riepen.

Het vraagt nog enige aanpassing, maar al snel
wordt het weer een bekend straatbeeld
Hopelijk vatten we nu geen kou want wanneer
daarvan wat geheeld?

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tegen koude wapenen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.