Er tóch wat van maken!

Dakoyria

De regen valt werkelijk bij bakken uit de lucht
Misprijzend kijk ik het aan en ik zucht
Straks moet ik er nog even dóór, hopelijk
houdt het dan wat op hoor!

Auto's rijden maar af en aan, felle koplampen
zie ik voorbij gaan
Geen mens is er verder op straat te vinden;
geen vogeltje dat blij nog wat fluit.....

Na mijn boodschap blijf ik fijn dan maar binnen
Een vriendin komt vandaag -van niet ver-
zo kan ik verheugd nog verzinnen
Communiceren doe ik verder maar per telefoon
naar ik besluit.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Er tóch wat van maken!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.