Regen!

Dakoyria

Als het buiten heel grijzig is fleuren kleuren wat op
Het regent dat het giet maar mij passeert eerst een
auto in mint droptint en een rode komt wat snel,
rijdt vrijwel ernaast
Blauwe kinderlaarsjes lopen langs mijn woning en
een meervoudige kleurenplu die zich wat haast.

Mijn humeur verbetert wat en ook anderen zijn het
kennelijk met mij eens: vrolijke regenjassen zijn
aangetrokken en ik zie hen zomaar opeens.

Natuurlijke tinten zijn erg mooi als het zonnig is en
je oog erop rust
Je hebt genoeg daaraan als de koperen ploert je kust.

Dakoyria, 2017.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Regen!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.