Windkracht 13

Lúthien Oronar

Kom storm maar rond
waai al mijn cellen
stralend schoon

kom orkaneer
mijn gedachten
tot op de bodem
van mijn ziel

kom, ik omhels jouw kracht
er is mij een vraag gebracht
deze lange dichte nacht

waar een stralende bloem
de indiaanse zomer lokt
in nagekomen zonnetijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Windkracht 13’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.