INLOGGEN

Gedichten over het lichaam

Een overzicht van allerlei gedichtjes en gedichten die over het menselijk lichaam gaan vind je in deze rubriek. Geichten over onder andere lichamelijke activiteit, lichamelijke klachten, onderdelen van het lichaam en organen.

Heb je zelf één of meerdere lichaams gedichten of kleine gedichtjes over het lichaam, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!