Bedden in mijn dromen

Zywa

Jongens kijken langs mijn
verlegenheid heen
Ik begrijp het niet

Zo mooi zie ik mijn gevoelens
in mijn gezicht, mijn vormen
in de spiegel

Waarom wil niemand
van mij genieten?
De schoonheid van een jongen

van binnen en buiten
ontdekt door mijn huid
mijn nieuwsgierige lichaam

Bij anderen in huis
leg ik de bedden vast
in mijn dromen

Geen van hen nodigt mij uit
Kunnen ze aan mij zien
hoe kritisch ik ben?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel "Levenslijn"

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bedden in mijn dromen’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.