INLOGGEN
«»

Een transgender?

Ik keek al een poosje halsreikend naar haar uit:
Een tamelijk lange, opvallende verschijning met
extravagante make-up op haar niet-onknappe
snuit

Vriendelijk als zij me aansprak, goed opgeleid
het juiste voor mij pakt...
Wat een allergezelligste meid in zo een korte tijd
Toch, diep van binnen, klopt er voor mijn gevoel
iets niet:

Zou zij soms...? Het is niet meer dan een gedachte,
eigenlijk soms van oorsprong een man zijn?
Iets in haar bouw laat mij dit denken Ach, wat maakt
het ook uit! Zij is een goede kracht, bescheiden en
fijn.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een transgender?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.