Vrouwen inspecteren elkaar

Dakoyria

Gezamenlijk inspecteerden de vrouwen elkaars benen
Nog altijd goed in shape, maar ppff daar dan beneden...
Grotendeels blauw geaderd, die dikke spataders nog
in hun bestaan Over ouderdomsvlekken liet men zich
maar niet uit... Léuk bepaald niet, een bedekkende
lange rok is het idee!

Je ziet er de goed helpende gekleurde steunkousen
nauwelijks Tevens een megagrote zonnenbril op zodat
je geen kraaienpootjes ziet Mooi nog zijn de volle
borsten, eveneens wat gerimpeld elk exemplaar
Het gaat niet eens zozeer allemaal daarom: meer de
leeftijd die vordert en vordert maar!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vrouwen inspecteren elkaar’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.