INLOGGEN
«»

Sexappeal

Nee, samen met hen mocht ik 's avonds beslist
niet zijn Een groepje vrijwel volwassen jongens
en een voluptueuze meid Die laatste vroeg rijp
en rot naar het dan schijnt

Mijn eigen ontwikkeling werd nog even opgeschort
Een jaar of veertien was dit kind, dat zich veelal in
aso-kringen had gestort Ikzelf vond haar aardig,
maar dit feest ging niet door

Binnen blijven moest ik en slechts daar dan toekijken
hoor Het gaf zo meerdere schermutselingen in die tijd
Ik werd als een leeuw beschermd, vrijwel altijd!
Geregelde strijd om mijn aanstaande volwassenheid.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sexappeal’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.