INLOGGEN
«»

Nog altijd dat korset?

Ooit droeg zij toch een korset? Aangemeten en
zich met moeite daarin gehesen...
Die latere jaren dan, zo'n onding leren vrezen?
Ik verlustig mij soms in beeldschone lingerie

Of ik die ook wel eens bij haar zie of was pure
degelijkheid volop troef?
Haar ietwat corpulente postuur dat lichtvoetigs
mogelijk niet verdroeg?

Ik zou het echt niet weten en kan het haar niet
meer vragen Overleden is zij, wat zij op haar
blote huid wel ging dragen?

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nog altijd dat korset?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.