Stram en stijf zijn

Dakoyria

Mijn handen voelen bij het opstaan al stram
en stijf Met grote vreze bedenk ik: heb ik soms
reuma in mijn lijf?
Ook een knie tekent bij lopen protest aan, wil
echt niet verder gaan.....

Ik verkeer algemeen genomen wat in de lappen-
mand Soms weer een virusje bij mij geland?
Ik ben erg bang, zet mezelf bij voorbaat in
quarantaine Aan corona kun je immers nooit
wennen?

De uitslag bij een teststraat is gelukkig negatief
Binnen een paar dagen daarop aansluitend
de 2e prik! Mensen, mensen, wat is die me
lief!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stram en stijf zijn’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.