INLOGGEN
«»

Blote billen

Haar blote billen.
Zo mooi en rond.
Zijn smaakpapillen.
Het zit allemaal zo gezond.

Hij zou ze willen.
Niet om te villen.
Maar verdomd.
Een zucht komt er uit zijn mond.

Zie ze wiegen.
Ze kunnen ogen niet bedriegen.
Zoals ze gedijen.
En met zijn ogen vrijen.

Laat die twee maar lekker swingen.
Hij staat er spontaan bij te springen.
Die apetijtelijke billen van haar.
Van binnen kookt zijn adem gaar.

Blote billen.
Hij met al zijn grillen.
Haar liefde laat ogen geloven.
Met haar kusje komt de ware liefde boven.

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Blote billen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.