INLOGGEN
«»

Elke dag

Elke dag sta ik op.
Elke dag hoop ik dat de pijn zich verstopt.
Elke dag controleer ik mijn lichaam.
Elke dag hoop ik dat hij gehoorzaamt.
Elke dag wacht ik af of het omslaat.
Elke dag hoop ik dat mijn agenda doorgaat.
Elke dag is zo onvoorspelbaar als het weer.
Elke dag wacht ik tot de pijn mij passeert.
Elke dag hoop ik toch weer op zonneschijn.
Elke dag eindig ik met de hoop dat de zon morgen schijnt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

J.Man
Actief sinds: 01-10-2019Informatie bij het gedicht:

Dit is mijn eerste geschreven gedicht. Weet daarom niet of het mag dat ik bij sommige woorden eindigt met een t. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Elke dag’ van J.Man zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.