INLOGGEN
«»

Haar? Ráár!

Mijn haar wil van geen enkele kant; veel te statisch
en vraagt dringend een kappershand
Een meer dan lastige kruin tergt ook nog mij en
winterweer nog even niet voorbij.....

Ik draag te vaak een muts of pet op mijn hoofd;
van enige vrouwelijkheid dan stevig beroofd
Overwogen wordt maar een wasbeurt, dan zit het
weer éven Niet te lang meer gezeurd.

De komst van de kapster dan? Die komt al gauw,
naar vooropgezet plan
Zuchtend accepteer ik maar de huidige staat
Hopelijk dat het meer dan vlug weer beter gaat!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Haar? Ráár!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.