INLOGGEN
«»

Eigen inzet bij revalidatie

Veelal zie ik oudere mensen werkelijk als een speer
door het leven gaan
Een ondervonden operatie, daarna volop geoefend
Het belang is hun echt niet ontgaan.

Het draait om de vereiste discipline; niet iedereen
brengt die heel gemakkelijk op
Veel respect voel ik voor hen die dat kĂșnnen, dan
niet meer wandelend als een leden pop!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eigen inzet bij revalidatie’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.