INLOGGEN
«»

Enigszins gehavend

Steeds aan de beurt is wel mijn mond
Ik hap, kauw, slik heel ongezond zonder
enig stukje eten...
Een medicijnbijwerking? Dóm heb ik mijn
kiezenframe vergeten.

Bebloed zie ik er dan uit; alsof ik een super
wilde nacht beleefde
Men moest eens weten...
Moeizaam slechts weet ik me weer toonbaar
te maken Lástig hoor als je nog wel wat wilt
gaan keten!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Enigszins gehavend’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.