INLOGGEN
«»

Onzekerheid

Ik kreeg een opmerking over een vest dat ik draag
Ik houd er zo van, het zit me erg lekker
Stáát het me ook, is nu de prangende vraag?

Ik voel me onbenoemd reuze bekritiseerd
Overgevoelig ben ik wel, maar door een man...
Ben ík nu zélf helemaal verkeerd?

Ik draag meest een maatje heel gróót daar weinig
anders me veel keus bood
Dat wéét toch die man? Waarom zo een opmerking
dan?

Misschien is het niet zo lelijk bedoeld, heb ik het
door veel onzekerheid wel zo gevoeld...
Blij met mezelf? Nog even niet; wel in hoe ik
functioneer Maar dat lijf, nog heel veel verdriet.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onzekerheid’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.