Gevolgen veranderd klimaat

Dakoyria

Het betekent je leven heel anders inrichten, dat wel
Het huidige klimaat, dat niet meer veranderen zal,
voort zal duren
Iets van een andere structuur is nu wel handig;

's morgens heel vroeg al op het appél; 's middags
die broodnodige siësta... In de vooravond nog een
en ander te doen en later op de avond de rust,
niets dringends meer te verrichten

Zwoel blijft nog wel de temperatuur, maar tenminste
eindelijk wat genieten op dit moment van een voor
altijd veranderd seizoen.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevolgen veranderd klimaat’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.