INLOGGEN
«»

De hittegolf

De hittegolf

Dit zijn toch dagen
waarop je niet teveel
dingen
moet ondernemen,
als het even kan.

Pas je aan het
weer aan en zoek je
eigen ritme.

Als je buiten bent kan je
een geluksmomentje
krijgen.

Een vogel of een
prachtige vlinder
kan je een mooi moment
bezorgen.

Zorgen zijn er ook voor
ouderen en dieren
geef ze aandacht,
vooral op het heetst van
de dag.

Hittegolf, we zullen
nooit aan je wennen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De hittegolf ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.