Vrijdag

Dick Voogd

Vrijdag

Vandaag veel zon,
waarschijnlijk
heeft het voorlopig
geen ommekeer.

Regen
en onweersbuien,
daar wachten
we op.

Natuurlijk,
is deze zomer
heel bijzonder.

Laten we hopen,
op snel
een regenwonder.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Informatie bij het gedicht

Zo hard nodig de regen voor mens en natuur.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vrijdag’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.