INLOGGEN
«»

Lente te koop!

Ondanks deze spannende, gehate tijden hóór ik
een vleugje lente toch...
Een duif koert heel zacht in de verte, zijn verlangen
moet wel wat wachten nog...

Mijn kleine wereld beperkt zich tot de dichtbije
supermarkt: talloze bloemstukjes zijn er te koop
Ik zie Tulpen, Narcissen, Crocussen Klanten dragen
armenvol... Hoezo zware economische tijden?

De winkel blij verlaten, met een winkelwagen vól,
niets lijkt de vreugde te temmen Alles bijeen te dól!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lente te koop!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.