INLOGGEN
«»

Geboortenieuws nieuwe stijl!

Ik ontving een geboortekaartje, heel blije regels
op dun hout gedrukt
Online was men er na bestelling goed voor en
het is prima gelukt!

Wel ouderwets per post nog verstuurd, enige
tijd heb ik daarop getuurd Het is goed met de
moeder en de kleine spruit... De nieuwbakken
vader kan er maar niet over uit...

Een zacht, bescheiden huiltje herinnert hem
terstond aan zijn nieuwe rol in dit bestaan
Dán verbreken we snel het contact, zo'n
hummeltje moet immers vóórgaan!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geboortenieuws nieuwe stijl!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.