INLOGGEN
«»

Dingen doen die je gelukkig maken

Ik doe weer eens uitsluitend dingen die me
gelukkig maken bovenal
Mijn woning echter ziet er niet uit, ik vergat
glad de tijd en nu betreur ik dit al!

Nét niet erg genoeg, weinig gedragsverandering
waarom het toch vroeg...
Ik blijf maar zo hopeloos ambivalent en geregeld
haat ik dat eeuwige moeten en behoren

Af en toe krijg ik spontaan de geest, weet dán
volop te scoren Maar diep in mijn hart was ik veel
liever klein geweest, heerlijk jong en onbezonnen
Echter, helaas, ik ben 'groot', ken wat mij streng
gebood!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dingen doen die je gelukkig maken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.