Veel verse Tulpen te koop.....

Dakoyria

Veel verse gekleurde Tulpen zijn alweer te koop!
Alles bijeen genomen nogal een grote hoop
In meerdere tinten te verkrijgen, gaan de winkels
nu los Voor slechts een paar Euro's een mega
grote bos

Ik verblijd er een paar goede kennissen mee
Al gedeeltelijk kleuren er een paar, brengen sfeer
en vrolijkheid met zich heel gedwee

Voor zover het nog niet doordringen gaat:
eindelijk meldt zich de lente, niet te vroeg noch
te laat.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Veel verse Tulpen te koop.....’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.