GELUK, ik zocht het

Piety Veenema

Ik zocht het
Maar ik vond het niet…

Ik zocht het in de chaos
Ik zocht het in lawaai
Ik zocht het in ik weet niet wat
Ik zocht het overal

Ik zocht het
Maar ik vond het niet…

Ik vond het… toen ik niet meer zocht

Het lag vlak voor
mijn voeten

Nee, niet vlak voor mijn voeten
Ik stond er bovenop!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Piety Veenema (Actief sinds: 17-01-2022)

Informatie bij het gedicht

Ik schreef dit in 2013 bij een huwelijksfoto, maar ook bij natuurfoto's, want geluk zit in heel veel dingen...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘GELUK, ik zocht het’ van Piety Veenema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.