een wonder

godschalk ludo

Een wonder

Dankbaarheid is het grootste goed,
van mensen , de schoonste deugd.
Je leert het hopelijk in je jeugd,
Want diegene die dat misten ,
worden later egoïsten.
Dankje
Lekker gekookt
Leuk dat je er zijt
Jij bent zo opgewekt
Bedankt daarvoor
Je ziet er goed uit
Ik miste je
Goed gedaan
Want weet je,
een bedankje of een mooie bloem,
dat kan ook voor jouw,
een wonder doen.

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘een wonder’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.