INLOGGEN
«»

De mensen uit hun winterslaap

Het lijkt wel of met het intense lentegebeuren
de mensen binnen nu pas goed wakker
worden
Actief is men zeer op Facebook, verzendt menig
bericht

De ontspannen sfeer van baasjes met hun
geliefde huisdier Joggers bewegen meer dan
gezond Mailtjes ontvang ik vrijwel terstond
Opbellen ontgaat geen mens, mijn "zwaai"-
vriendin groet allervriendelijks mij naar wens

Een verrukkelijk rustige zondagmorgen,
zonder ook maar een greintje stampij!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De mensen uit hun winterslaap’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.