INLOGGEN
«»

Geluk

Geluk

Ze is niet groot
Ze is de duif op je balkon
Je aankijkend met een oog
voor een zware grijze dag

Ze is de bomen in hun
glimlachende waardigheid
Als troostende wijze vaders
Alleen maar gevend en aanwezig zijnd

Ze is de onvermoede stem
in een donkerblauwe nacht
van die ongekende vriend
met een gift zonder vraag

Ze is de ondergaande zon
met haar pallet van fijnste kleuren
schilderend in de verten
een verloren paradijs

Ze is de kus van haar gegeven
in het diepst van je alleen zijn
omdat zij ooit eens meende
Ik houd van jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ge Rijn
Actief sinds: 08-04-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geluk’ van Ge Rijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.