INLOGGEN
«»

De zespersoons eettafel

Mijn fijne eettafel, daar heb ik toch zo'n
binding mee! Gesitueerd in een ruime
serre kijk ik blij naar buiten en enigszins
gedwee verricht ik noodzakelijke
administratie

Mijn gedichten worden hier geboren aan
de hand van een plotseling idee
Eigenlijk dient hij voor zes personen, maar
die functie allang niet aan de orde meer

Tevens volop gebruikend als prima kantoor-
plek..... Zelf er nog etend? Nou nee, hoor
Een veel te grote mate aan onverdiende eer!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De zespersoons eettafel’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.