de morgen

godschalk ludo

de morgen

als je opstaat in de morgen
begint een nieuwe dag
en die eerste zonnestraal
tovert voor mij een lach
kijk dan in je omgeving
naar die schone pracht
en prijs u dan gelukkig
met wat die dag je bracht

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de morgen’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.