INLOGGEN
«»

Helemaal licht

Ik zag het licht schijnen
Heb het licht gevoeld
Zag de duisternis verdwijnen
Door warmte overspoeld

Ik zag het licht kleuren
Deinde mee op zijn dans
Ik rook zacht zoete geuren
Alles ademde in volle glans

Ik hoorde het licht praten
Het sprak In een warme taal
Er was licht in alle straten
En ik begreep het helemaal

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Helemaal licht’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.