Blozende wangen

Roel van Ekeris

Bescheidenheid siert de mens
Het innerlijke schromen
Soms is er die wens
Het liever willen voorkomen

Het wederzijdse plagen
Elkaar behagen
Een warm gevoel van een compliment
Je hebt het vast herkent

Blozende wangen
Je mag jezelf er best mee behangen
Je wordt gewaardeerd
En voor eeuwig vereerd

Lachen is mooi
Vraag maar octrooi
Schromen is overbodig
Ieder mens heeft elkaars glimlach toch nodig

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Blozende wangen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.