INLOGGEN
«»

Fietsen

Fietsen

Vijfenzestig en zevenenzestig jaar
En al eenenveertig jaar een paar
Heerlijk fietsend door de natuur
Al meer dan tweeënhalf uur
En dan halverwege een terras
Zij met vruchten ijs, ik een glas
Met heerlijk koel wit bier
Echt ouderwets plezier
Ik kan wel uitgelaten zingen
Van deze “gewone” dingen
Die we nu samen beleven
En wat ons wordt gegeven
Ik zie haar stralende lach
Op een heerlijke warme dag
Hiervan geniet ik intens
Met in mijn hoofd de wens
Dit nog vaak te herhalen
Terugkijkend op de verhalen
Van eenenveertig jaar huwelijk
Kan deze dag ook niet meer stuk
God, ik dank U voor deze dag
Ik hoop dat ik het herhalen mag



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Ondanks de zwakke fysieke situatie Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Fietsen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.