Opnieuw geluk gevonden!

Dakoyria

We zien hem nog maar weinig: onze mannelijke
koffiegenoot Al járen dat hij ons gezelligheid bood
Hij verloor zomaar een echtgenote en twee vaste
vriendinnen aan de ziekte die kanker heet

Het is werkelijk niet verzonnen dat hij zich opnieuw
van een llefde verzekerd weet!
Ik heb geen enkele behoefte aan een oordeel:
alleen is maar alleen Niet goed op jezelf kunnen
staan, is dat erg geméén?

Hij reist nu met haar de halve wereld rond, een
omgebouwd busje dat hen nog meer verbond
Gezéllig, zo getwee…..

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Opnieuw geluk gevonden!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.