Al wat ouder, alsnog ontplooien

Dakoyria

Muziek maken en/of wat schilderen waren alleen
voor de uiterst spaarzame tijd
Zeker niet om je beroep van te maken, immers
niets anders brengend dan onzekerheid?

Het bloed kruipt vaak toch waar het niet gaan kan:
Láter in het leven biedt zich soms toch nog een
kans an Heerlijk toch dat velen straks heel oud
worden,

zelfs gezonder dan je dacht De mogelijkheid je als-
nog te ontplooien... Wie maalt er dan nog om een
amateurstatus? Genieten geeft je kracht en macht!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Al wat ouder, alsnog ontplooien’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.