Van harte gemeend

Dakoyria

Ik ben je trouw altijd blijven volgen en niet
eens meer gedreven door pijn
Tussen ons kon het immers niets worden,
maar nieuwsgierig bleek ik evenwel te zijn!

Van harte wens ik je geluk met die ander,
die je zomaar op je pad vond Ik zeg dit zonder
rancune die deze regels verzond omdat ik
beter in mijn vel zit

Waarom zou ik jou misgunnen, de man met
altijd een overvloed aan pit?

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van harte gemeend’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.