INLOGGEN
«»

Een gedicht over niets

Een gedicht over niets

Dit is een gedicht over niets
Een kop koffie drinken
Boodschappen doen bij de supermarkt
Hier op het plein van het Lage Land
Ergens in Rotterdam Alexander

Een cd luisteren en even rustig zitten
Ik voel me verbonden met mijn vriendin
Ook als ze in haar eigen huis is
Aan de Dillenburgsingel
Ergens in Leidschendam Noord

Dit is een gedicht over niets
De afwas moet ook nog gedaan
Ik laat het bad vollopen
Mijn lichaam in warm water
Ik laat mijn baard verder groeien
Omdat ik dat wil
Ik word volwassen

Dit is een gedicht over niets
En dit niets is belangrijk voor mij
Meer heb ik niet nodig
Genoeg redenen om op te staan
Ik ga de dag weer aan
Binnenkort woont ze hier bij mij
Alles valt op zijn plaats
Ik verheug me in stilte

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een gedicht over niets’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.