Een Gelukkig Paar

Gethmans-Gedichten

Een gelukkig paar
Jaren geleden getrouwd
Geen van beiden heeft dat ooit berouwd
Beiden waren toen verliefd en blij
Er kwam zelfs een kindje bij

Ze waren verliefd tot over hun oren
Iedereen moest het horen een tweede ,een derde, een vierde
en zelfs een vijfde werd geboren

Twaalf kleinkinderen werden hun geschonken
Ook daar werd op geklonken
Een achter kleinkind is geboren
Wie kan hun geluk nog verstoren

De liefde is nog steeds daar
Ze zijn nog steeds een gelukkig paar

GP

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gethmans-Gedichten (Actief sinds: 09-08-2015)

Informatie bij het gedicht

Zo zie je toch maar dat er geluk en liefde in de mensheid zit en zelf dat er een heleboel mensen zijn die hiervan kunnen en mogen profiteren

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een Gelukkig Paar’ van Gethmans-Gedichten zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.