INLOGGEN
«»

Russische film

Russische film

Ik zag een Russische film
Zo'n heerlijke film
Troosteloos en deprimerend
Over liefdeloze mensen
Die allemaal zonder uitzondering
Diep ongelukkig zijn
Met zichzelf
En met elkaar
Ze leven
Als je het zo kunt noemen
In vervallen flatgebouwen
Het is altijd koud en grijs
Men overleeft alleen
Geen levenslust of vreugde
Verdrietig is men niet
Alleen teneergeslagen
En ziekelijk somber
Wel overal aanwezig
Zijn drank en armoede
Gebroken mensen
In gebroken steden
Noch toekomst noch hoop
Het enige vooruitzicht
De naderende dood

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Russische film’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.